Oplichters in Antalya

Oplichters zijn ook actief in Antalya. Ga jij op vakantie naar Antalya? Zorg er dan voor dat je niet wordt opgelicht. Op deze pagina geven wij je een overzicht van alle bekende oplichtingspraktijken die zich voordoen in Antalya. Je kunt bij ons ook terecht voor het boeken van veilige activiteiten en autoverhuur in Antalya. Door het vooraf lezen van de informatie op onze website ga jij met een goed gevoel op reis!


Booking.com

Opgelicht in Antalya

De fraaie stad Antalya is gelegen aan de Middellandse Zee. Het is een toeristische stad waar ook veel Nederlandse toeristen te vinden zijn. Helaas zijn er een aantal oplichtingstrucs waar je rekening mee dient te houden. Ga je met een georganiseerde reis dan is de kans groot dat er winkels aangedaan worden. Dit zijn de zogenaamde megastores die bezocht worden tijdens een dagje uit. Deze winkels liggen op afgelegen gebieden en eenmaal binnen wordt er op je ingepraat om iets te kopen. De prijzen lijken goedkoop maar schijn bedriegt. Bij iedere aankoop die je doet gaat er een commissie naar de touroperator. Deze commissies kunnen oplopen tot wel veertig procent. Wees op je hoede en laat je niet verleiden tot een te dure aankoop.

De aankopen die gedaan zijn in deze winkels kunnen recht geven op teruggave van de btw. Deze kun je op het vliegveld bij de terugreis uitgekeerd krijgen. De winkels doen het voorkomen dat ze behulpzaam zijn. Zo behulpzaam zelfs dat er medewerkers van de winkel aanwezig zijn op de luchthaven. Deze willen je dan helpen met het invullen van de formulieren. Wees daar ook op je hoede. De medewerkers vertellen niet dat er een teruggave mogelijk is. Als de formulieren voor je ingeleverd worden claimen ze de btw zelf. Aan te raden is dan ook om zelf te gaan winkelen en niet op ‘tips’ van touroperators in te gaan. Doe je een aankoop bewaar de bon dan goed en vraag op het vliegveld of er teruggave van de btw mogelijk is.

Blijf alert in Antalya

Alert blijven dat is ons advies. Ga er niet zomaar vanuit dat het wel mee zal vallen met de prijs. Drink je wat op een terras kijk dan op de kaart wat een drankje kost. Wil de serveerster of de ober je een speciaal drankje laten proeven vraag dan naar de prijs. Doe je dit niet dan kan het zijn dat je dan de duurste wijn geserveerd krijgt. Dit kan een rekening van een paar honderd euro betekenen. Antalya heeft veel mooie bezienswaardigheden en is zeker het bezoeken waard.

Oplichters in Antalya uitzending gemist

Het SBS 6 programma oplichters in het buitenland heeft een reportage gemaakt over de oplichtingspraktijken in Antalya. Heb jij de aflevering oplichters in het buitenland Antalya gemist? Deze kun je hieronder terugkijken.

Activiteiten in Antalya

Ben je op zoek naar een activiteit in Antalya? Wij hebben een groot aanbod aan activiteiten beschikbaar voor jong en oud. Zo is er voor iedereen wat te doen!

Accomodaties in Antalya

Op zoek naar een betrouwbare accommodatie in Antalya? Bekijk dan ons speciaal geselecteerde aanbod hieronder.Booking.com

Auto huren in Antalya

Wil je een auto huren in Antalya bij een veilige aanbieder? Bekijk dan ons geselecteerde aanbod hieronder. Door het vooraf boeken van een auto in Antalya ga jij met een goed gevoel op reis!

Reizen naar Antalya

Ben je op zoek naar een reis richting Antalya? Wij hebben een groot aanbod reizen beschikbaar. Deze reizen worden uitgevoerd door betrouwbare reisoperators met het officiƫle SGR keurmerk.

Facebook Reacties