Oplichters in Frankrijk

Oplichters zijn ook actief in Frankrijk. Ga jij op vakantie naar Frankrijk? Zorg er dan voor dat je niet wordt opgelicht. Op deze pagina geven wij je een overzicht van alle bekende oplichtingspraktijken die zich voordoen in Frankrijk. Je kunt bij ons ook terecht voor het boeken van veilige activiteiten en autoverhuur in Frankrijk. Door het vooraf lezen van de informatie op onze website ga jij met een goed gevoel op reis!
Nep agenten actief in Frankrijk

Ga jij deze zomer op vakantie naar Frankrijk? Pas dan goed op voor nepagenten! De Franse politie waarschuw toeristen voor criminele nepagenten die actief zijn door heel Frankrijk.

Franse snelwegen

De criminelen zijn voornamelijk actief op de snelwegen richting het zuiden van Frankrijk. De afgelopen tijd zijn toeristen al slachtoffer geworden op snelwegen aan de Côte d’Azur, de Languedoc-roussillon en de A13 tussen Parijs en Normandie

Werkwijze

Deze oplichters rijden vaak rond in een auto waar geen politielogo op staat. Ze maken gebruik van een blauw zwaailicht wat op het dak is bevestigd. Nadat ze een willekeurig slachtoffer hebben uitgekozen rijden ze hier achter aan. Het slachtoffer wordt verzocht om te stoppen op de vluchtstrook, vervolgens wordt de auto doorzocht. Hierbij maken ze waardevolle spullen als telefoons en portemonnees buit.

Advies politie

De franse politie heeft het advies gegeven om geen gehoor te geven aan een stopteken van een auto zonder politielogo. Rijd door en bel onmiddellijk met de Franse politie op noodnummer 112.

Activiteiten in Frankrijk

Ben je op zoek naar een activiteit in Frankrijk? Wij hebben een groot aanbod aan activiteiten beschikbaar voor jong en oud. Zo is er voor iedereen wat te doen!

Accomodaties in Frankrijk

Op zoek naar een betrouwbare accommodatie in Frankrijk? Bekijk dan ons speciaal geselecteerde aanbod hieronder.Booking.com

Auto huren in Frankrijk

Wil je een auto huren in Frankrijk bij een veilige aanbieder? Bekijk dan ons geselecteerde aanbod hieronder. Door het vooraf boeken van een auto in Frankrijk ga jij met een goed gevoel op reis!

Reizen naar Frankrijk

Ben je op zoek naar een reis richting Frankrijk? Wij hebben een groot aanbod reizen beschikbaar. Deze reizen worden uitgevoerd door betrouwbare reisoperators met het officiële SGR keurmerk.

Facebook Reacties