Oplichters in Hong Kong

Oplichters zijn ook actief in Hong Kong. Ga jij op vakantie naar Hong Kong? Zorg er dan voor dat je niet wordt opgelicht. Op deze pagina geven wij je een overzicht van alle bekende oplichtingspraktijken die zich voordoen in Hong Kong. Je kunt bij ons ook terecht voor het boeken van veilige activiteiten en autoverhuur in Hong Kong. Door het vooraf lezen van de informatie op onze website ga jij met een goed gevoel op reis!
Opgelicht in Hong Kong

Hong Kong is een wereldstad waar helaas veel oplichters actief zijn. Ben je oplettend dan is er niets aan de hand en dan zal je een leuke tijd hebben. Waar Hong Kong bekend om staat dat is de innovatie. Er worden veel high tech producten gemaakt en toeristen wordt wijsgemaakt dat ze deze tegen erg lage prijzen kunnen aanschaffen. Loop je over straat dan kun je aangesproken worden door iemand die je meeneemt naar een winkeltje waar je voordelig een camera of een smartphone aan kunt schaffen. Het model wat je te zien krijgt dat is echt en het lijkt een deal die je niet kunt laten lopen.

Wanneer jij betaalt of op een ander moment even niet oplet dan worden de producten verwisseld en krijg je een vervalst product mee. Dit zijn producten die slecht van kwaliteit zijn en waar je weinig mee kunt. Genoeg redenen om dus niet op deals in te gaan die te mooi zijn om waar te zijn.

Veel illegale winkeltjes in de stad

Door heel Hong Kong zal je veel illegale winkeltjes vinden. Er word dan ook vaak geprobeerd om je mee te lokken. Wanneer je het aanbod krijgt om naar een louche winkeltje te gaan dan moet je dit altijd afslaan. Er zijn zelfs zogenaamde winkeltjes die in kleine appartementjes gevestigd zitten. Gewoon je verstand gebruiken dus en je niet laten verleiden. Ook al worden de meeste high tech producten in deze stad gemaakt dat wil nog niet zeggen dat deze tegen belachelijk lage prijzen aan te schaffen zijn.

Verder is het belangrijk je gezonde verstand te gebruiken. Stap je in een taxi en geeft de chauffeur aan dat de meter kapot is dan klopt dit vaak ook niet. Hij doet dan voorkomen dat hij je een lagere prijs biedt. Toch betaal je vaak dan het dubbele van wat normaal een rit kost. Sla het aanbod af en zoek een taxi waarvan de meter werkt. Wil deze chauffeur ook een vaste prijs laat dan altijd de meter lopen zodat je met eigen ogen kunt zien of de rit daadwerkelijk voordeliger

Oplichters in Hong Kong uitzending gemist

Het SBS 6 programma oplichters in het buitenland heeft een reportage gemaakt over de oplichtingspraktijken in Hong Kong. Heb jij de aflevering oplichters in het buitenland Hong Kong gemist? Deze kun je hieronder terugkijken.

Activiteiten in Hong Kong

Ben je op zoek naar een activiteit in Hong Kong? Wij hebben een groot aanbod aan activiteiten beschikbaar voor jong en oud. Zo is er voor iedereen wat te doen!

Accomodaties in Hong Kong

Op zoek naar een betrouwbare accommodatie in Hong Kong? Bekijk dan ons speciaal geselecteerde aanbod hieronder.


Booking.com

Auto huren in Hong Kong

Wil je een auto huren in Hong Kong bij een veilige aanbieder? Bekijk dan ons geselecteerde aanbod hieronder. Door het vooraf boeken van een auto in Hong Kong ga jij met een goed gevoel op reis!

Reizen naar Hong Kong

Ben je op zoek naar een reis richting Hong Kong? Wij hebben een groot aanbod reizen beschikbaar. Deze reizen worden uitgevoerd door betrouwbare reisoperators met het officiƫle SGR keurmerk.

Facebook Reacties