Oplichters in Kuala Lumpur

Oplichters zijn ook actief in Kuala Lumpur. Ga jij op vakantie naar Kuala Lumpur? Zorg er dan voor dat je niet wordt opgelicht. Op deze pagina geven wij je een overzicht van alle bekende oplichtingspraktijken die zich voordoen in Kuala Lumpur. Je kunt bij ons ook terecht voor het boeken van veilige activiteiten en autoverhuur in Kuala Lumpur. Door het vooraf lezen van de informatie op onze website ga jij met een goed gevoel op reis!
Opgelicht in Kuala Lumpur

Ga je naar Maleisië dan zal je ook Kuala Lumpur willen bezoeken. Deze fraaie stad heeft helaas ook een donkere zijde. Dit zijn de mensen met verkeerde bedoelingen die je op willen lichten. Deze stad telt vele prachtige vrouwen en deze zijn vaak geïnteresseerd in Westerse mannen. Reis je alleen dan zal je ook de aandacht van veel vrouwen trekken. Er zijn vrouwen die oprecht in je geïnteresseerd zijn maar er zijn ook vrouwen met foute bedoelingen. Deze vrouwen hebben als doel jouw geld en andere waardevolle spullen afhandig te maken. De vrouwen die spreken je aan in bard en willen je dan verleiden zodat je mee gaat naar het hotel. Het kan ook zijn dat deze vrouwen meegaan naar jouw hotel.

Eenmaal aangekomen in het hotel willen ze eerst wat drinken. In jouw glas gieten ze dan iets waardoor je gedrogeerd wordt. Heel langzaam zal je moe worden en uiteindelijk het bewustzijn verliezen. Wanneer dit is gebeurd dan doorzoeken de vrouwen je hele kamer en verdwijnen met al je waardevolle spullen. Wees hier dus op alert. Biedt een vrouw je een drankje aan schenk het zelf dan in en verlies het glas niet uit het oog. Dit kan namelijk erg vervelende gevolgen hebben.

Betaal geen mensen op straat

Veel klachten over oplichting in Kuala Lumpur gaan ook over verkopers op straat. Dit lijken betrouwbare mensen te zijn zoals monniken. Deze bieden dan bijvoorbeeld kaartjes aan. Je betaalt veel geld voor deze producten maar je hebt er niets aan. Wat ook goed is om te weten dat is dat monniken helemaal geen geld aan mogen nemen. Zie je dus een monnik in Kuala Lumpur op straat staan die wat probeert te verkopen dan weet je bij voorbaat al dat dit niet klopt.

Deze stad biedt ook veel namaak. Krijg je dan ook een smartphone aangeboden zoals een iPhone of een Samsung dan is deze altijd nep. De prijzen die zijn er ook naar. Al voor een paar tientjes kun je een smartphone aanschaffen die hier vele honderden euro’s kost. De kwaliteit van deze telefoons is erg slecht. Je hebt er dan ook niets aan. Hoewel het maar een paar tientjes koste heb je dan toch een miskoop gedaan.

Oplichters in Kuala Lumpur uitzending gemist

Het SBS 6 programma oplichters in het buitenland heeft een reportage gemaakt over de oplichtingspraktijken in Kuala Lumpur. Heb jij de aflevering oplichters in het buitenland Kuala Lumpur gemist? Deze kun je hieronder terugkijken.

Activiteiten in Kuala Lumpur

Ben je op zoek naar een activiteit in Kuala Lumpur? Wij hebben een groot aanbod aan activiteiten beschikbaar voor jong en oud. Zo is er voor iedereen wat te doen!

Accomodaties in Kuala Lumpur

Op zoek naar een betrouwbare accommodatie in Kuala Lumpur? Bekijk dan ons speciaal geselecteerde aanbod hieronder.


Booking.com

Auto huren in Kuala Lumpur

Wil je een auto huren in Kuala Lumpur bij een veilige aanbieder? Bekijk dan ons geselecteerde aanbod hieronder. Door het vooraf boeken van een auto in Kuala Lumpur ga jij met een goed gevoel op reis!

Reizen naar Kuala Lumpur

Ben je op zoek naar een reis richting Kuala Lumpur? Wij hebben een groot aanbod reizen beschikbaar. Deze reizen worden uitgevoerd door betrouwbare reisoperators met het officiële SGR keurmerk.

Facebook Reacties