Oplichters in Las Vegas

Oplichters zijn ook actief in Las Vegas. Ga jij op vakantie naar Las Vegas? Zorg er dan voor dat je niet wordt opgelicht. Op deze pagina geven wij je een overzicht van alle bekende oplichtingspraktijken die zich voordoen in Las Vegas. Je kunt bij ons ook terecht voor het boeken van veilige activiteiten en autoverhuur in Las Vegas. Door het vooraf lezen van de informatie op onze website ga jij met een goed gevoel op reis!
Opgelicht in Las Vegas

Las Vegas is een showstad in Amerika. Je kijkt er je ogen uit en je bent dan minder oplettend als het op oplichtingstrucs aankomt. Een truc die vaak gebruikt wordt is de zogenaamde timeshare truc. Dit is een truc waarbij je op straat aangesproken wordt en waar je gratis kaarten voor een voorstelling. Dit is een voorstelling van een bekende artiest of groep. Wat je daarvoor moet doen is een kijkje nemen bij een hotel in aanbouw en daarover je vrienden vertellen zodat het nieuwe hotel klandizie krijgt. Dit lijkt een goede deal maar dat is het zeker niet.

Om het nieuwe hotel te bekijken word je opgehaald door een busje. Om zogenaamd te kunnen verifiëren dat jij het bent dien jij je creditcardgegevens achter te laten. Wanneer je met het busje wordt gehaald dan dien je op de locatie te tekenen. Er wordt je dan een smoes verteld maar in werkelijkheid teken je dat er duizenden euro’s van je rekening afgeschreven worden. Wil je snel van deze truc af zijn dan is het raadzaam om te zeggen dat het je laatste dag in de stad is. Ze kunnen je dan niet meenemen naar het nieuwe hotel en zullen je direct met rust laten.

Wees zuinig op je creditcardgegevens

In Las Vegas zijn ze vooral uit op de gegevens van je creditcard. Verblijf je in je hotel dan kan het zijn dat je op de kamer gebeld wordt. Het lijkt dan iemand van de receptie te zijn. Deze zegt dat de gegevens van je creditcard niet kloppen en dat deze gecontroleerd moeten worden. Ga hier niet op in. Doe je dit wel dan worden er met jouw kaart dure spullen gekocht en dit kan in de duizenden euro’s lopen. Geef aan dat je wel even naar de receptie komt om het probleem op te lossen. Dit zal je veel problemen besparen.

Het laatste waar je in Las Vegas op dient te letten dat zijn de trucs op straat. Dit zijn handige mensen die je met spelletjes veel geld afhandig proberen te maken. Ga daar dan ook niet op in en loop deze mensen gewoon voorbij.

Oplichters in Las Vegas uitzending gemist

Het SBS 6 programma oplichters in het buitenland heeft een reportage gemaakt over de oplichtingspraktijken in Las Vegas. Heb jij de aflevering oplichters in het buitenland Las Vegas gemist? Deze kun je hieronder terugkijken.

Activiteiten in Las Vegas

Ben je op zoek naar een activiteit in Las Vegas? Wij hebben een groot aanbod aan activiteiten beschikbaar voor jong en oud. Zo is er voor iedereen wat te doen!

Accomodaties in Las Vegas

Op zoek naar een betrouwbare accommodatie in Las Vegas? Bekijk dan ons speciaal geselecteerde aanbod hieronder.


Booking.com

Auto huren in Las Vegas

Wil je een auto huren in Las Vegas bij een veilige aanbieder? Bekijk dan ons geselecteerde aanbod hieronder. Door het vooraf boeken van een auto in Las Vegas ga jij met een goed gevoel op reis!

Reizen naar Las Vegas

Ben je op zoek naar een reis richting Las Vegas? Wij hebben een groot aanbod reizen beschikbaar. Deze reizen worden uitgevoerd door betrouwbare reisoperators met het officiële SGR keurmerk.

Facebook Reacties