Oplichters in Parijs

Oplichters zijn ook actief in Parijs. Ga jij op vakantie naar Parijs? Zorg er dan voor dat je niet wordt opgelicht. Op deze pagina geven wij je een overzicht van alle bekende oplichtingspraktijken die zich voordoen in Parijs. Je kunt bij ons ook terecht voor het boeken van veilige activiteiten en autoverhuur in Parijs. Door het vooraf lezen van de informatie op onze website ga jij met een goed gevoel op reis!
Opgelicht in Parijs

 Parijs staat bekend als de stad van de liefde. Helaas zijn er ook een aantal oplichtingstrucs waar de stad om bekend staat. Hou je met deze trucs rekening dan zal je vooraf gewaarschuwd zijn en een leuke tijd in de stad hebben. Overal in de stad kun je mensen vinden die je aanspreken en die een vriendschapsbandje om je arm willen vlechten. Dit zijn kunstenaars in het vlechten en het is indrukwekkend om te zien wat deze mensen met een paar stukjes touw kunnen. Toch zal dit een vervelende afloop hebben. Zodra het bandje om je arm zit willen ze er grof voor betaalt hebben. Doe je dit niet dan zullen ze niet loslaten. Heb je niet veel kracht dan zullen ze het bandje hard aantrekken. Pas als je betaalt zal deze los worden gemaakt. Deze mensen worden door heel Parijs gezien maar zijn vooral op de Montmartre te vinden.

Hou in Parijs ook altijd goed in de gaten wat je betaalt. Stel je doet aankopen in een supermarkt en betaalt met vijftig euro. Het kan dan zijn dat je maar wisselgeld voor twintig euro krijgt. Dit lijkt een vergissing maar het komt veel voor. Let je niet op dan kan het zomaar zijn dat je tientallen euro’s verliest.

Parijs is de stad van de zakkenrollers

Waar Parijs ook om bekend staat dat zijn de zakkenrollers. Deze zijn door heel de stad actief en hebben meerdere werkwijzen. Natuurlijk zijn er de klassieke zakkenrollers. Deze pakken de portemonnee uit je zak of tas. Berg deze dus altijd goed op dat het niet makkelijk te pakken is.

Verder worden er veel afleidingstrucs gebruikt. Er komt dan iemand naar je toe die vraagt of jij een ring bent verloren. Ook kan het zijn dat er je iemand aanspreekt die je vraagt een petitie te tekenen. Jouw aandacht is dan afgeleid en een tweede persoon zal proberen je waardevolle spullen te stelen. Als je goed oplet dan gaan deze mensen ook alleen naar toeristen en zullen deze nooit inwoners van de stad aanspreken. Wees dus alert en pas goed op de waardevolle spullen die je bij je hebt.

Oplichters in Parijs uitzending gemist

Het SBS 6 programma oplichters in het buitenland heeft een reportage gemaakt over de oplichtingspraktijken in Parijs. Heb jij de aflevering oplichters in het buitenland Parijs gemist? Deze kun je hieronder terugkijken.

Activiteiten in Parijs

Ben je op zoek naar een activiteit in Parijs? Wij hebben een groot aanbod aan activiteiten beschikbaar voor jong en oud. Zo is er voor iedereen wat te doen!

Accomodaties in Parijs

Op zoek naar een betrouwbare accommodatie in Parijs? Bekijk dan ons speciaal geselecteerde aanbod hieronder.


Booking.com

Auto huren in Parijs

Wil je een auto huren in Parijs bij een veilige aanbieder? Bekijk dan ons geselecteerde aanbod hieronder. Door het vooraf boeken van een auto in Parijs ga jij met een goed gevoel op reis!

Reizen naar Parijs

Ben je op zoek naar een reis richting Parijs? Wij hebben een groot aanbod reizen beschikbaar. Deze reizen worden uitgevoerd door betrouwbare reisoperators met het officiële SGR keurmerk.

Facebook Reacties