Oplichters in Praag

Oplichters zijn ook actief in Praag. Ga jij op vakantie naar Praag? Zorg er dan voor dat je niet wordt opgelicht. Op deze pagina geven wij je een overzicht van alle bekende oplichtingspraktijken die zich voordoen in Praag. Je kunt bij ons ook terecht voor het boeken van veilige activiteiten en autoverhuur in Praag. Door het vooraf lezen van de informatie op onze website ga jij met een goed gevoel op reis!
Opgelicht in Praag

 Praag was altijd een stad die goedkoop was. Daarom gingen ook veel toeristen naar de stad. De laatste jaren is dit veranderd en zal je vooral in het toeristische gedeelte van de stad ‘normale’ prijzen betalen. Doordat de stad veel bezoekers trekt zijn er ook veel oplichters in Praag actief. Denk je gewoon goed na dan zal je een leuke tijd hebben en dan zullen de oplichters geen geld bij je buit maken. Een groot probleem in de stad zijn de prijzen van de taxi’s. Deze zijn niet hoog maar toeristen betalen vaak veel. Er zijn door gemeente maximale prijzen vastgesteld. Vraag dus altijd wat een rit kost. Op internet kun je ook de maximale prijzen zien en zelfs berekenen. Zo weet je meteen wat je moet betalen.

Wil je wisselen dan is het verstandig dit niet in Praag op straat te doen of bij een klein kantoortje. De tarieven lijken gunstig maar je wordt opgelicht. Moet je wisselen doe dit dan bij een gerenommeerd kantoor. Ook kun je gewoon pinnen. Dan weet je dat je altijd het geld krijgt waar je recht op hebt. Wisselen is dus eigenlijk helemaal niet nodig.

Worden verleid in Praag

De stad Praag staat ook bekend om de vele nachtclubs en seksclubs. Deze lijken voordelig maar de kans dat je daar opgelicht wordt is groot. Het kan zijn dat de tarieven voor een prostituee laag lijken. Toch kun je dan een behoorlijk hoge rekening gepresenteerd krijgen. Bestel je drinken in een club vraag dan altijd wat dit kost. Er zijn verhalen bekend waar mensen tot wel vijfentwintig euro voor een glas cola moesten betalen. Drink je een paar drankjes met een dame dan kan dit een rekening van meer dan honderd euro betekenen alleen voor het drinken.

Er zijn restaurants en barretjes die ook euro’s accepteren. Deze rekenen vaak een hoge europrijs. Je betaalt dan veel meer dan wanneer je met kronen zou betalen. Wat je ook zou kunnen doen dat is in het restaurant met een creditcard betalen. Dan betaal je de prijs in Kronen en dan weet je ook dat je niet teveel hebt betaalt.

Oplichters in Praag uitzending gemist

Het SBS 6 programma oplichters in het buitenland heeft een reportage gemaakt over de oplichtingspraktijken in Praag. Heb jij de aflevering oplichters in het buitenland Praag gemist? Deze kun je hieronder terugkijken.

Activiteiten in Praag

Ben je op zoek naar een activiteit in Praag? Wij hebben een groot aanbod aan activiteiten beschikbaar voor jong en oud. Zo is er voor iedereen wat te doen!

Accomodaties in Praag

Op zoek naar een betrouwbare accommodatie in Praag? Bekijk dan ons speciaal geselecteerde aanbod hieronder.


Booking.com

Auto huren in Praag

Wil je een auto huren in Praag bij een veilige aanbieder? Bekijk dan ons geselecteerde aanbod hieronder. Door het vooraf boeken van een auto in Praag ga jij met een goed gevoel op reis!

Reizen naar Praag

Ben je op zoek naar een reis richting Praag? Wij hebben een groot aanbod reizen beschikbaar. Deze reizen worden uitgevoerd door betrouwbare reisoperators met het officiële SGR keurmerk.

Facebook Reacties