Oplichters in Sunny Beach

Oplichters zijn ook actief in Sunny Beach. Ga jij op vakantie naar Sunny Beach? Zorg er dan voor dat je niet wordt opgelicht. Op deze pagina geven wij je een overzicht van alle bekende oplichtingspraktijken die zich voordoen in Sunny Beach. Je kunt bij ons ook terecht voor het boeken van veilige activiteiten en autoverhuur in Sunny Beach. Door het vooraf lezen van de informatie op onze website ga jij met een goed gevoel op reis!
Sunny Beach

Slantsjev Brjag (Sunny Beach) is een Bulgaarse badplaats gelegen aan de zwarte Zee. De laatste paar jaren is deze badplaats enorm populair geworden met name onder jongeren. Op dit moment bevinden zich er ruim 600 hotels.

Sunny beach staat bekend om zijn goedkope prijzen. Met name jongerenorganisaties bieden reizen aan naar deze populaire badplaats. De drank is hier spotgoedkoop, een biertje kost omgerekend slechts 1,50 euro. Ondanks de populariteit van Sunny Beach is het ook hier oppassen voor oplichters.

Mannen opgelet in Sunny Beach

Diverse mannen melden dat het regelmatig voorkomt dat zei in het uitgaansleven op Sunny Beach door vrouwen in hun geslachtsdeel worden geknepen. Op het moment dat dit gebeurt loopt er altijd iemand in de buurt die je portemonnee of waardevolle spullen afhandig probeert te maken. Dit soort taferelen gebeuren niet vaak maar het is wel verstandig om hiervoor op te passen.

Ons advies: Ga in de nachtelijke uren nooit alleen terug over straat.

Stelende prostitiuees

Prostitutie is in tegenstelling tot Nederland illegaal in Bulgarije. Doe er verstandig aan en werk hier niet aan mee. Er gaan verhalen van reizigers rond dat prostituees als lokker worden gebruikt om slachtoffers te beroven van hun waardevolle spullen. Mocht je op straat worden aangesproken blijf dan beleefd, sta niet stil en loop door. Ga nooit op dit soort verzoeken in.

Fruit verkopers

Pas op voor fruitverkopers in Sunny Beach deze verkopers proberen je eerst op te zadelen met gratis fruit om hier vervolgens de hoofdprijs voor te vragen.

Naast de fruitverkopers gaan er ook verhalen rond van zogenoemde fruitmannetjes die opzettelijk met hun fruitmand tegen jou aan stoten, hun fruit laten vallen, en jou hiervoor laten opdraaien.

Lawaai maken

Zorg ervoor dat je laat op de avond of in de nachtelijke uren niet teveel lawaai maakt. Boetes worden hier snel voor gegeven en kunnen hoog oplopen.

Pas op met taxi’s

Ben je van plan om een taxi te pakken in Sunny Beach? Vraag dan vooraf altijd naar de ritprijs. Je doet er ook verstandig aan om een taxi te regelen via het hotel.

Geld wisselen op het vliegveld van Sunny Beach

Wij raden je aan om geen geld te wisselen op het vliegveld van Sunny Beach. Er gaan veel verhalen rond dat hier veel mensen mee worden opgelicht door de lage koers die wordt geboden.

Geld pinnen in Sunny Beach

Ben je van plan om geld te pinnen in Sunny Beach? Doe dit dan alleen bij de officiële banken. Wij raden je ook aan om overdag geld te pinnen, de pinautomaten zijn in de nachtelijke uren vaak leeg.

Activiteiten in Sunny Beach

Ben je op zoek naar een activiteit in Sunny Beach? Wij hebben een groot aanbod aan activiteiten beschikbaar voor jong en oud. Zo is er voor iedereen wat te doen!

Accomodaties in Sunny Beach

Op zoek naar een betrouwbare accommodatie in Sunny Beach? Bekijk dan ons speciaal geselecteerde aanbod hieronder.


Booking.com

Auto huren in Sunny Beach

Wil je een auto huren in Sunny Beach bij een veilige aanbieder? Bekijk dan ons geselecteerde aanbod hieronder. Door het vooraf boeken van een auto in Sunny Beach ga jij met een goed gevoel op reis!

Reizen naar Sunny Beach

Ben je op zoek naar een reis richting Sunny Beach? Wij hebben een groot aanbod reizen beschikbaar. Deze reizen worden uitgevoerd door betrouwbare reisoperators met het officiële SGR keurmerk.

Facebook Reacties