Oplichters in Thailand

Oplichters zijn ook actief in Thailand. Ga jij op vakantie naar Thailand? Zorg er dan voor dat je niet wordt opgelicht. Op deze pagina geven wij je een overzicht van alle bekende oplichtingspraktijken die zich voordoen in Thailand. Je kunt bij ons ook terecht voor het boeken van veilige activiteiten en autoverhuur in Thailand. Door het vooraf lezen van de informatie op onze website ga jij met een goed gevoel op reis!
Opgelicht in Thailand

 Thailand is een prachtig land waar prachtige natuur te vinden is. Ook bieden de steden veel vermaak. Genoeg reden om dus een vakantie naar het land te boeken. Het is echter een stad waar veel oplichtingstrucs gebruikt worden. Wij zetten er een paar op een rij. Een truc die veel gebruikt wordt door de chauffeurs van Tuk-Tuks is dat ze zeggen dat de bezienswaardigheid die jij wilt bezoeken gesloten is. De Grand Palace is daar een voorbeeld van. Er is dan toevallig iets waardoor deze die dag niet open is. Ze bieden dan aan je andere plekken te laten zien. In werkelijkheid zal je dan door heel de stad worden gereden naar louche winkels en kleermakers. Als je dan boos wordt dan proberen de chauffeurs medelijden te wekken dat ze arm zijn en voedselbonnen van de winkels en kleermakers krijgen.

Verteld een chauffeur je dat een bezienswaardigheid gesloten is vertrouw dat dan niet en doe navraag. De kans is dat deze gewoon geopend is en dat je zonder problemen naar deze plek kunt gaan. Laat je op straat niet verleiden om ergens naar toe te gaan. Vaak kom je dan op plekken waar je niet makkelijk meer weg komt. Er dient dan eerst een hoge rekening te worden betaalt voor je mag gaan.

Opgelicht worden met huren

Wil je een scooter of een jet ski huren dan kan dit ook veel problemen opleveren. De verhuurders willen dan een paspoort als onderpand. Wanneer je terugkomt dan is er schade en die dient betaalt te worden. Als je niet betaalt dan krijg jij je paspoort niet terug en dat zorgt dan voor grote problemen. De rekening kan honderden euro’s bedragen en het zou zonde zijn als je dit geld aan deze zogenaamde schade kwijt zou raken.

Kom je aan op het vliegveld laat je dan niet verleiden in de aankomsthal door een taxichauffeur. De officiële taxi’s staan buiten en de chauffeur wacht daar altijd bij de auto. Neem dan ook deze taxi’s. Kies je voor de chauffeurs die je aanspreken in de aankomsthal dan weet je zeker dat je teveel zult betalen.

Oplichters in Thailand uitzending gemist

Het SBS 6 programma oplichters in het buitenland heeft een reportage gemaakt over de oplichtingspraktijken in Thailand. Heb jij de aflevering oplichters in het buitenland Thailand gemist? Deze kun je hieronder terugkijken.

Activiteiten in Thailand

Ben je op zoek naar een activiteit in Thailand? Wij hebben een groot aanbod aan activiteiten beschikbaar voor jong en oud. Zo is er voor iedereen wat te doen!

Accomodaties in Thailand

Op zoek naar een betrouwbare accommodatie in Thailand? Bekijk dan ons speciaal geselecteerde aanbod hieronder.


Booking.com

Auto huren in Thailand

Wil je een auto huren in Thailand bij een veilige aanbieder? Bekijk dan ons geselecteerde aanbod hieronder. Door het vooraf boeken van een auto in Thailand ga jij met een goed gevoel op reis!

Reizen naar Thailand

Ben je op zoek naar een reis richting Thailand? Wij hebben een groot aanbod reizen beschikbaar. Deze reizen worden uitgevoerd door betrouwbare reisoperators met het officiële SGR keurmerk.

Facebook Reacties